Facebook Twitter

o nama

Zadovoljni gosti su naš krajnji cilj, stoga i naše poslovanje nastojimo prilagođavati vašim potrebama. Glavno mjerilo prema kojem vrednujemo rezultate jest zadovoljstvo gostiju pa ćemo i u budućnosti najveći naglasak stavljati na kvalitetu i unaprijeđenje usluga.

Stara kineska poslovica kaže: "I najduže putovanje mora početi malim korakom". Upravo je na isti način i na isti put prije deset godina krenuo Commodore Cruises, koji je ustrajnim i predanim radom dinamičnog i iskusnog tima postao jedna od vodećih putničkih agencija na istarskom poluotoku.

Commodore Cruises d.o.o. je osnovao 1997. u Puli direktor i vlasnik Aldo Blažić. Sjedište agencije je u Puli s poslovnicom u Poreču. Na samom početku, agencija se bavila uobičajenim turističkim poslovima da bi se vremenom specijalizirala u obavljanju djelatnosti međunarodne brzobrodske putničke linije na relaciji Istra – Italija. Sjedište agencije u Puli otvoreno je tijekom cijele godine gdje Vam naše stručno i ljubazno osoblje stoji na raspolaganju za sve Vaše želje i upite.