Facebook Twitter

Uvjeti plaćanja

Podaci o pružatelju usluge

Commodore Cruises d.o.o.,
Riva 14, 52100 Pula, Croatia,
OIB: 29430422197
tel:+385 (0)52 211-631,
email: info@commodore-cruises.hr

Upute za plaćanje

Za kupnju karte za vožnju na nekoj od linija koje nudi Commodore Cruises d.o.o. potrebno je na odgovarajućim stranicama odabrati željenu vožnju, te unijeti tražene podatke o putnicima i platitelju, nakon čega sustav preusmjerava kupce na stranice payment gateway providera (Zagrebačka banka d.d.), gdje se kupnja vrši pomoću neke od podržanih kreditnih kartica.

Po uspješno obavljenom plaćanju kupac se preusmjerava na stranicu s potvrdom transakcije koju treba isprintati i ponijeti sa sobom na ukrcaj.

Prihvaćamo plaćanje karticama: MasterCard®, Visa

   

Sigurnost plaćanja online:

   

Uvjeti reklamacije 

Odustajanje od vožnje

Primjenjuju se odredbe iz općih uvjeta putovanja.

Odgoda vožnje

Primjenjuju se odredbe iz općih uvjeta putovanja.

Mjere zaštite privatnih podataka kupaca 

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno! 

Koristimo payment gateway servis Zagrebačke banke d.d. za Internet naplatu (http://www.zaba.hr).

Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca 

Tvrtka Commodore cruises d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; Commodore Cruises d.o.o.  informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. 

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Commodore Cruises d.o.o.  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.